Na het Hagelandfestival komen nu de Osschotse feesten er aan

10 Jaar Osschotse Feesten-editie op 28 en 29 augustus

Aarschot - Gelijktijdig met het (Ge)varenwinkelfestival gaat in Aarschot zelf de 10de editie van de Osschotse Feesten door.Deze festivals zijn voor een verschillend doelpubliek, dus echte concurrentie is er niet.

De vzw rond de Osschotse Feesten pakken nu vrijdag en zaterdag uit met een jubileumeditie van dit festival. Het is immers de tiende keer dat het festival in Aarschot georganiseerd wordt met ook nu de formule van gratis ingang.

Op vrijdag om 19u00 wordt in samenwerking met Pop In Aarschot met Fat Louies Green Dice Club de start van het festival gegeven.
Om 20u15 is er het evenement 'Aarschot Zingt en Danst', waarbij iedereen die wil meezingen op het podium kan, mits voorinschrijving via de site .
Tegen 22u30 zal wellicht iedereen wel wat uitgezongen zijn en kan er genoten worden van een optreden van de groep Soulsister.De avond wordt nog tot in de late uurtjes verder gezet met Soul Funky Disco Night en DJ Kool & The KC Jimmy.

Op zaterdag is er om 19u00 de groep Nudex en om 20u00 treedt Andes, Aarschotse band bekend van het VRT-programma 'zo is er maar één', voor u op.
Een veel minder jonge groep, maar nog steeds een geweldige band, is  'The Sweet', die om 22u00 het podium innemen.
Vanaf 23u45 zorgen Joe and The Bazooka's Plays TC-Matic voor de nodige ambiance op het festival, dat hierop aansluitend afgesloten wordt door Praga Khan DJ Night, featuring Maurice Engelen and guest.

Wanneer: vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus, telkens vanaf 19u00
Waar: Grote Markt Aarschot
Info: www.osschotsefeesten.be
Toegang: gratis (beide dagen)

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio