Wandel Sport Club Langdorp heeft ook de klassieker Leuven-Aarschot als vaste activiteit op hun kalender

Ook de Wandel Sport Club Langdorp stapte op zondag 3 januari 2010 de klassieker Leuven-Aarschot

Aarschot - De wandel-klassieker Leuven-Aarschot werd afgelopen zondag ook afgestapt door de Wandel Sport Club Langdorp, één van de grootste wandelclubs in België en organisator van heel veel wandelactiviteiten.

In ons vorig artikel over de wandelklassieker Leuven-Aarschot haalden we de groep van de ATB Natuurvrienden aan die dit traject al heel wat jaren doen. Buiten deze groep zijn er uiteraard ook nog kleinere groepjes die dit oorspronkelijk vanuit Schoonhoven georganiseerde activiteit doen. Er is echter ook nog een grote groep die deze activiteit jaarlijks inrichten, namelijk de Wandel Sport Club Langdorp. 'Onze wandelclub is met zijn circa 750 leden één van de grootste wandelclubs in België' meldt Fons Leys, de voorzitter van WSC Langdorp.

De 41 leden van deze wandelclub vertrokken samen met nog 14 andere deelnemers, waaronder de bezieler dhr. Jan Roelants, al om 8u in Leuven, een uurtje vroeger dus dan de ATB Natuurvrienden. Vorig jaar waren ze met 72 deelnemers, maar het weer en de toestand van de wegen hebben wellicht wat wandelaars thuis gehouden dit jaar. Jammer voor hen, want ook de wandelaars van WSC Langdorp hebben met volle teugen kunnen genieten van de mooie natuurpracht.

Wie meer info wilt over deze wandelclub kan terecht op de website van WSC Langdorp.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio