Studentes audiovisuele vorming stellen hun foto's tentoon en willen u ook fotograferen

KUS-project in CC Het Gasthuis

KUS-project in CC Het Gasthuis

Enkele voorbeelden van de fototentoonstelling KUS Foto: Dirk Van de gaer

Aarschot - Drie studentes uit Aarschot en Nieuwrode stellen hun eindwerkfoto's tentoon in Het Gasthuis. Op zondag 4 april willen ze alle bezoekers op dezelfde wijze als de geselecteerde items van hun eindwerk fotograferen.

De tentoonstelling 'Beeld in Kader' van Hannelore, Shana en Marijn, drie studentes audiovisuele vorming wordt aangeboden vanuit het KUS-project. KUS staat voor Kunst Uit School  en is een initiatief waarbij kunst vanuit het onderwijs aan geïnteresseerde instanties wordt uitgeleend. De werken zijn creaties  van veertien- tot achttienjarigen uit de Provinciale Kunsthumaniora uit Hasselt.

Deze school herbergt diverse kunstafdelingen. In het kader van KUS kun je er dan ook werken uit de afdelingen architecturale, industriële, beeldende en audiovisuele kunsten en woordkunst ontlenen.

In CC Het Gasthuis is de tentoonstelling te vinden op het eerste verdiep in het lokaal aan de linkerkant. Wie zich wil laten fotograferen kan er nu zondag 4 april terecht van 14u tot 17u. De gemaakte beelden worden digitaal aan de 'gefotografeerden' bezorgd.

Wie naar deze tentoonstelling komt kan er ineens drie andere mee oppikken. Er lopen op dit moment nog tentoonstellingen van beeldhouwer Dany Tulkens, van Keramiste Ann Van Hoey en van pottenbakker Tjok Dessauvage. Keramiste Ann Van Hoey is de echtgenote van Mark Uytterhoeven.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio