Fotografeer eens een tomaat

Fotografeer eens een tomaat

Foto: dvdb

Sint-Katelijne-Waver - Naar aanleiding van de 15de editie van de Week van de Groentestreek daagt Toerisme Sint-Katelijne-Waver groot en klein, jong en oud uit om de meest ludieke foto te maken van de tomaat of een foto waarbij een directe link gelegd wordt met de themagroente.

De 'fotomaatjes' kunnen zowel overdag als 's avonds genomen worden met een wegwerpcamera, een digitaal fototoestel of een professioneel fototoestel.

 

Alle ingezonden foto's zullen op de startdag van zondag 6 mei 2012 tussen 10u en 17.30u tentoongesteld worden in de Mechelse Veilingen en kunnen door iedereen bekeken worden. De winnaar van deze wedstrijd wordt bekend gemaakt omstreeks 16u00 aan de stand van Toerisme Sint-Katelijne-Waver in de Mechelse Veilingen.

 

De foto kan je insturen tot 27 april 2012 naar Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw, Midzelen 25a of doormailen naar info@toerismeskw.be. Vergeet zeker niet je naam en contactgegevens te vermelden bij de foto. De origineelste foto wordt door de jury verkozen tot winnaar van de fotowedstrijd en gaat op de startdag van 6 mei naar huis met een mooie prijs.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio