TTC Smash driemaal kampioen

Foto: Dirk Van de gaer

Aarschot - Unieke scores voor tafeltennisclub Smash Aarschot, die met een fusie naar nog hogere doelstellingen mikt.

TTC SMASH Aarschot is erin geslaagd om met alle drie ploegen kampioen te spelen. Dit gebeurde  zelfs zonder één verliespunt, een unicum in de tafeltenniswereld.
De drie aantredende competitieploegen slaagden erin om in hun respectievelijke reeks, 1ste – 2de en 4de provinciale, over alle tegenstanders heen te walsen. "Volgend jaar zullen we met de club terug met verdere ambities starten in Landelijke en de andere provinciale reeksen", vertelt voorzitter Georges Corten.

Om de sportieve ambities nog wat kracht bij te zetten, fusioneerde TTC Smash met  TTC Dolfijn uit Rillaar. De nieuwe fusieclub draagt de naam TTC Smash Dolfijn. Hierdoor kan de club met nog meer ploegen in competitie treden.

"Een bijkomend voordeel van deze fusie is dat we nu nog meer aandacht kunnen besteed worden aan een goede jeugdwerking. Er zal ook een ruimer aanbod komen voor de beginnende spelers en er kan meer op recreatief niveau gespeeld worden", vult Georges aan.

De fusieclub heeft alvast ambitie te koop. Naast de reeds opgesomde sportieve ambities is het de intentie van de club om een eigen lokaal te bouwen. De nieuwe trofeeënkast in de stedelijke sporthal mag zich in de toekomst aan bekers van deze ambitieuze club verwachten.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio