Extra sportkamp paardrijden in augustus

Extra sportkamp paardrijden in augustus

De sportkampen paardrijden kennen telkens weer een enorm succes. Foto: Dirk Van de gaer

Aarschot - Omdat de 4 sportkampen paardrijden snel volzet waren en er nog een grote vraag bestaat om te kunnen deelnemen besloten vzw SPOA en manege Ruitershof in Langdorp om een 5de sportkamp paardrijden te organiseren.

Wegens overdonderend succes van de sportkampen paardrijden en de grote vraag van kandidaten, wordt een vijfde kamp ingericht. Dit 5de sportkamp paardrijden vindt plaats van 27 tot 31 augustus 2012 in manege Ruitershof in Langdorp. Voor dit extra sportkamp zijn er dus nog plaatsen. Snel zijn is de boodschap. Inschrijven kan via de website www.sportinaarschot.be .

“Met een aanbod van 41 sportkampen en meer dan 1.000 deelnemers breken de zomersportkampen in Aarschot dit jaar alle records. Geziende grote vraag naar een sportieve opvang voor kinderen moeten we het aantal sportkampen tijdens de vakantieperiodes zeker behouden”, besluit schepen van Sport Christel Verlinden.

Meer info: www.sportinaarschot.be  (je vindt hier alle informatie over al de sportkampen, wat je moet meebrengen, prijs en nog heel wat meer.. Je kan ook bellen naar het nummer 016 56 20 15).
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio