Toerisme De Haan pakt deze zomer uit met KIDS- CIRCUS @ THE BEACH

De Haan - Dit jaar breidt het programma van het straatfestival Boulevard uit met KIDS–CIRCUS @ THE BEACH waarbij circusatelier Woesh de ganse zomer lang workshops en circusateliers voor de kinderen op het strand zal aanbieden.

 

 

Circus en straattheater zijn ondertussen een begrip geworden in De Haan.

Zo is Vosseslag niet alleen het circuspretpark ‘De Sierk’ rijk doch wordt elk jaar op 21 en 22 juli te De Haan en op 11 en 12 augustus te Wenduine het gerenommeerd internationaal straattheaterfestival ‘Boulevard’ georganiseerd, waar ook diverse circusacts geprogrammeerd staan.

‘Kinderen en families zijn immers meer dan welkom op onze stranden en we willen hen ook kwalitatieve dagactiviteiten aanbieden. Circus was daarbij een evidente keuze want voor alle leeftijden. Daarenboven hoeven de kinderen niet dezelfde taal te spreken om te leren jongleren of een diabolo in de lucht te gooien. Ideaal dus om kinderen educatief te entertainen terwijl mama en papa van de zon kunnen genieten’, aldus de schepen van toerisme Marleen De Soete (DaZ).

Kids – circus @ the beach gaat in de periode 1 juli tot en met 31 augustus  afwisselend door in De Haan en Wenduine elke vrijdag tussen 14 uur en 18 uur. In De Haan vinden de workshops plaats op het strand ter hoogte van de Rode Kruispost. In Wenduine zullen ze plaatsvinden op het strand ter hoogte van de Rotonde. Bij slecht weer gaan ze door op een binnenlocatie.

Een gedetailleerd overzicht van alle kinderactiviteiten in De Haan – Wenduine gedurende de zomer  kan worden teruggevonden in de nieuwe folder KIDS 2012 te verkrijgen bij de diensten toerisme van Vosseslag, De Haan en Wenduine.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio