Dat Christina haar zaak Rio noemt hoeft niet te verwonderen. Christina (24) is de dochter van bokslegende Freddy De Kerpel, en die heeft, zoals bekend, een Braziliaanse partner. 

'Op die manier verwijs ik naar mijn roots, al ben ik natuurlijk wel hier geboren en getogen. Ook voor de inrichting van de zaak hebben we ons geïnspireerd op de Brazilaanse architectuur: hout, natuursteen, beton.' aldus Christina, die zichzelf meteen corrigeert: ,We, daarmee bedoel ik de architect Glenn Sestig, die verantwoordelijk is voor de inrichting. We kenden zijn werk, en wilden echt wel met hem werken.'

Christina heeft zelf een opleiding in de vastgoedsector, maar werkte eerder al in een kledingzaak. Ook de ouders van haar vriend zitten in de sector.

Christina: ,Zelf heb ik voor accessoires gekozen, en niet voor kleren, omdat de ruimte die we hier hebben toch wel niet zo uitgebreid is, en voor accessoires heb je ook minder stock, minder maten en zo nodig. Het werkt wel handiger. En accessoires worden meer en meer belangrijk, ze zorgen voor die extra touch.'

Christina biedt in Rio vooral Franse merken aan: Yves Saint Laurent, Lanvin, Comme des Garçons en ook Alexander McQueen. 'Op vlak van juwelen heb ik voor het merk Repossi de exclusiviteit voor de Benelux', aldus Christina. Bovenop handtassen en juwelen zitten er in het aanbod ook sjaals, portefeuilles, hoedjes, kleine geschenken.

Rio. Lange Kruisstraat 29. Van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18u30.

www.riostore.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio