Intenso: alle producten van Aqua Di Parma in één shop

In de Henegouwenstraat opende recent de nieuwe zaak Intenso. Lieve Coopman, van de speciaalzaak voor mannen home-, under- en swimwear Belgrado uit dezelfde Henegouwenstraat, is de initiatiefneemster van de zaak. 'Ik had eerder al een assortiment van het Italiaanse merk van parfum, maar nu bied ik een speficieke Aqua Di Parma zaak, het hele gamma aan.

 Aqua Di Parma is een Italiaans merk van reukwater dat vanaf 1916 in de Italiaanse stad Parma werd gemaakt en aanvankelijk bedoeld was om de zakdoeken van mannen lekker te doen ruiken. Het groeide uit tot een gegeerd merk, maar zakte na  Wereldoorlog II weg, tot het in de jaren negentig door de eigenaars van Tod's, Ferrari en lingeriemerk La Perla nieuw leven werd ingeblazen en er naast het basisproduct Colonia ook andere geuren en bijproducten bij kwamen.

 Lieve Coopman: 'In Italië heb je in Milaan en Firenze winkels die enkel maar Aqua Di Parma verkopen. Nu ook in Gent dus. In Belgrado bied ik enkel mannenproducten aan, maar in Intenso, is er een Aqua Di Parma aanbod voor zowel mannen als vrouwen. Het merk heeft ook een aantal accessoires, zoals badjassen en een scheerlijn, met kwasten. Bovenop  het assortiment Aqua Di Parma bied ik in Intenso ook het assortiment van  Belgisch boxershortmerk Mc Alson aan.'

Intenso. Henegouwenstraat  42. Open op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u30 tot 13u30 en van 14 tot 18 uur.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio