Natuurpunt organiseert wandelzoektocht in Mechelse Broek

Mechelen - Hoe goed ken jij het Mechels Broek ècht? Test jezelf tijdens de nieuwe ‘Natuurpunt wandelzoektocht’ en maak kans op een Natuurpunt-verwendag!

Je telt 2 euro neer voor een deelnameformulier aan de balie van het bezoekerscentrum in Muizen, je volgt de blauwe wandellus van 7 km in het natuurgebied, lost onderweg alle opdrachten correct op en je wint de hoofdprijs. Of niet.


Deelnemen is immers belangrijker dan winnen en dat is dubbel zo bij deze zoektocht. Je brengt een aangename namiddag door in de vrije natuur en je kan gerust zijn dat jouw 2 euro integraal gaat naar meer beschermde natuur in het Mechelse, dankzij de steun van het Regionaal Landschap Rivierenland.

Mocht je toch gaan voor de hoofdprijs: een Natuurpunt-verwendag is een arrangement voor 12 personen op zondag 30 september met een geleide fiets- of wandeltocht in de Beneden-Dijlevallei, een vieruurtje op een mooie plek ergens onderweg en een feestelijke tafel met maaltijd naar keuze op de Natuurpunt-eetdag.

De deelnameformulieren zijn tot en met zondag 16 september te koop in het bezoekerscentrum (tijdens de openingsuren). Het antwoordenblad moet terug binnen zijn voor donderdag 20 september om 17u30 in het bezoekerscentrum Natuurpunt, Muizenhoekstraat 7, Muizen.

De hele maand augustus is het bezoekerscentrum open op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 13u30 tot 17u30. Met doorlopend tijdelijke tentoonstelling ‘Soort zkt soort’.

Meer info: Natuurpunt Mechels Rivierengebied, www.mechelsrivierengebied.be, bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be, 015/43 61 09.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio