'Fluo is veilig'-actie

DIA Fluo-actie Foto: DIA

Aarschot - Het Damiaan Instituut Aarschot wenst iedereen een veilig nieuw jaar toe. Dit zetten ze extra in de kijker met een leuke actie.

In deze periode van de donkerste maanden van het jaar is het van levensbelang goed gezien te worden. Het is belangrijk om op te vallen en gezien te worden in het drukke verkeer. De politie van Aarschot onderneemt daarom in deze periode zowel preventieve als bestraffende maatregelen om fietsen te controleren op veiligheid. Het hebben van goed werkende reflectoren en fietslichten is absoluut levensnoodzakelijk en de politie hecht hier in deze periode dan ook heel veel belang aan.

Van 07 januari 2013 tot en met donderdag 28 februari 2013 organiseert DIA we een “I love fluo” actie. Alle leerlingen die ’s morgens naar school komen met een accessoire in fluo, maken kans op een leuke prijs wanneer ze voldoende jetons verzamelen.

De DIA-fotograaf stond extra vroeg op om de flitsende DIA-leerlingen en personeelsleden op beeld te zetten. Vooral de leerlingen van de eerste graad vinden de actie leuk en vallen extra goed op. Hier geldt dan ook jong geleerd is oud gedaan. De volgende weken kunnen de leerlingen verder jetons opsparen om grotere prijzen weg te kapen. Vandaag waren ze al blij met de kleine aanmoedigingsprijzen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio