Win een maand elektrisch rijden met een e-smart

Bonheiden - Bij de start van de wekelijkse markt op 23 april om 14u, begint ook de actie Winkelwoensdag bij de plaatselijke handelaars in Bonheiden en Rijmenam. Daarmee maak je kans op één maand gratis rijden met een e-Smart.

Als je op woensdag je aankopen doet bij de deelnemende zaken in de hele gemeente ontvang je een tombolabiljet. Elke laatste woensdag van de maand (vanaf 28 mei) wordt een winnaar geloot die de wagen de week erop in ontvangst mag nemen en er een maand lang mee mag rondtoeren.

Bovendien biedt Sotwash Express de winnaar een gratis carwashbeurt aan.

De winnaar wordt telkens persoonlijk verwittigd. De actie loopt van 23 april tot eind november. In totaal zullen 7 mensen een maand lang met de e-Smart kunnen rondrijden.

"De actie combineert 2 belangrijke punten van ons bestuursakkoord", verduidelijkt schepen van lokale economie Karolien Huibers. "Ten eerste willen we de lokale economie een extra boost gegeven door de wekelijkse markt en deze actie. We zijn ervan overtuigd dat de extra mensen die de markt ook met zich meebrengt extra klanten zal opleverenvoor de lokale handelaars. Ten tweede zetten we met de elktrische auto extra in op duurzaamheid.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio