Meer dan 10.000 likes voor Leuvense fashionistas

Meer dan 10.000 likes voor Leuvense fashionistas

Foto: Louvintage

Leuven - Drie jaar geleden werd de Facebook-pagina Louvintage opgericht. Vandaag telt de pagina meer dan 10.000 likes en dat wordt gevierd met give aways.

Enkele jaren geleden kon je er niet naast kijken. In alle hoeken van Facebook verschenen pagina's waarop meisjes hun eigen kleding verkochten aan andere modeverslaafde ladies. Veel van deze pagina's verdwenen samen met de online verkoophype, maar de Louvintagers staan nog steeds sterk. Nog steeds wordt er via de pagina regelmatig kledij verkocht door en aan meisjes die nood hebben aan een nieuwe wardrobe.

Volgens het team achter de pagina komt de grote populariteit vooral door hun service. 'Sinds het prille begin van Louvintage hebben we hier de nadruk op gelegd en we spenderen dan ook dagelijks vele uren aan de pagina om te zorgen dat alle verkopen goed aflopen. We nemen slechts één weekje per jaar vakantie: in de lesvrije week.'

Niet lang geleden werd er ook een Louvintage blog gecreëerd. Hier vind je artikels over mode, beauty, intereur, food, cultuur en een dagelijkse ‘what to wear’-outfit. Voor het schrijven van de blog ging het Louvintage-team op zoek naar getalenteerde dames met verschillende achtergronden: studentes journalistiek, tandheelkunde, management, en een interieurarchitecte.

Het team is heel trots op de 10.000 Facebook-likes. Om dit te vieren zijn ze een samenwerking aangegaan met een aantal Leuvense zaken (Cyaankali, Tante Jojo en Létude), een Leuvense kunstenaar (Thomas Haine) en een online shop (Rirocha). Zij zullen elk een uniek item weggeven voor de fans van Louvintage.

Tot morgenavond kan je deze originele mantra winnen van Létude. Succes!

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio