Pieto!nk rolt van Hamme naar Antwerpen voor Music For Life

Hamme - Zondag 19 december organiseren de animatoren van de mobiele speelpleinwerking Pieto!nk de actie ‘Pieto!nk rolt for Life’. De animatoren zelf rollen op wieltjes (rolschaatsen, step, gocart …) van Hamme naar Antwerpen. Op die manier willen ze hun steentje bijdragen aan de “Music For Life” actie van Studio Brussel.

Op de kerstmarkt van vrijdag 17 en zaterdag 18 december brengt Pieto!nk Mickey en Minnie Mouse naar Hamme. Wie met hen op de foto wil, kiest zelf welk bedrag ze daarvoor geven. De foto’s kan je nadien terugvinden op de site van Pieto!nk (www.pietoink.be). Zo hopen de animatoren van Pieto!nk een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen overhandigen aan de presentatoren in het glazen huis.

Barstend van energie en enthousiasme zullen de animatoren zondag 19 december vertrekken op de markt van Hamme. Van daaruit gaat hun weg verder via Tielrode, Temse, Steendorp, Bazel en Kruibeke, om ten slotte in Antwerpen aan het glazen huis op de Groenplaats aan te komen. Zondagavond zullen zij een tocht van een 30-tal kilometer achter de rug hebben. Uiteraard willen zij onderweg graag aangemoedigd worden, dus iedereen is welkom om langs de weg te komen supporteren. Wie geïnteresseerd is in deze actie, kan terecht op www.pietoink.be of stuurt een mailtje naar pietoink@gmail.com.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio