Start to Tennis bij TC Vicogne

Bredene - Net zoals vorig jaar, biedt TC Vicogne ook in 2018 vanaf 17 april de succesvolle Start To Tennis-formule aan.Start to tennis is specifiek gericht op beginnende of herbeginnende volwassenen die geïnteresseerd zijn in het tennisspel en wordt ondersteund door Tennis Vlaanderen.

TC Vicogne biedt een pakket aan van 8 lesuren in totaal op 6 lesdagen.De lestijd wordt opgesplitst in 4 lessen van anderhalf uur waarin de basisbeginselen van tennis worden bijgebracht. Nadien zijn er 2 lessen voorzien van 1 uur, waarin spelsituaties geoefend worden, steeds onder begeleiding van de coach.

Op amper 6 weken speelt de deelnemer dus zelfstandig tennis, én heeft hij ook sparringpartners leren kennen van hetzelfde niveau, zodat hij of zij verder kan evolueren.

Start To tennis is laagdrempelig.  Iedereen heeft hetzelfde niveau, materiaal is voorzien, In het pakket zit een verzekering tegen ongevallen en men hoeft geen lid te zijn.  Pas na afloop van de lessen kan de deelnemer beslissen om zich tegen gunstig tarief lid te maken van de club.

Interesse, of meteen inschrijven?  Surf naar www.tcvicogne.be. De lessen starten op 17 april

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio