Dienstenbedrijf BOD heeft eigen muziekuurtje op Radio Noordzee

Dienstenbedrijf BOD heeft eigen muziekuurtje op Radio Noordzee

Foto: if

Bredene / Oudenburg - Dienstenbedrijf BOD wil voor zijn medewerkers en voor iedereen die schoonmaakt de huishoudelijke taken een stuk aangenamer maken via het muziekuur “Poets mee met BOD !”, voortaan elke werkdag te beluisteren van 10 tot 11 uur bij Radio Noordzee 105 FM.

Dienstenbedrijf BOD wil voor zijn medewerkers maar ook voor iedereen die schoonmaakt de huishoudelijke taken een stuk aangenamer maken.  Dit doet het met zijn muziekuurtje “Poets mee met BOD !” dat sedert begin deze maand elke werkdag van 10 tot 11 uur te beluisteren valt op de nieuwe regionale zender  Radio Noordzee 105 FM.  "Door de uptempo muziek tijdens het muziekuurtje gaat alles een stuk vlotter. De swingende muziek neemt immers de sleur weg die soms eigen is aan huishoudelijke taken en zorgt dat alles sneller gaat en vooral leuker is.  Goed voor je humeur én je huishouden dus", klinkt het bij BOD.

Wedstrijd

BOD koppelet er ook een wedstrijd aan. Wie een originele foto maakte terwijl zij/hij in actie is , kan deze posten op de Facebook-pagina van BOD. Voor de origineelste inzendingen hebben ze een aantal mooie prijzen klaarliggen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio