Toeristische diensten dagelijks op Radio Noordzee

Bredene / Oostende / Middelkerke - Deze zomer zijn verantwoordelijken van Toerisme Oostende en Toerisme Bredene dagelijks te horen op Radio Noordzee met toeristische informatie. “We willen toeristen en inwoners informeren over wat er te doen is”, luidt het.

“In de zomer zijn er meer toeristen aan de kust en dat resulteert in meer luisteraars. Die willen ook geïnformeerd worden waar ze heen kunnen. Daarom komt er een extra rubriek met toeristische info. Uiteraard is die ook bestemd voor de inwoners”, luidt het bij Radio Noordzee. De lokale radio zet in op lokaal nieuws en informatie. Er zijn elke dag 24 nieuwsbulletins, 4 activiteitenkalenders met een weekprogramma en 4 Dagklappers waarin  de activiteiten voor die dag aan bod komen.

Toeristische stemmen

De rubriek wordt ’s morgens uitgezonden om 10u15 en 11u15. Het zijn de toerismeverantwoordelijken van Oostende en Bredene die de dagelijkse tip geven en inspreken. Zo zijn afwisselend Vincent Drouard (Toerisme Oostende), Rutger De Cloedt (Toerisme Bredene) en Magali Vanhaeren (Toerisme Bredene) te horen. Ze geven een tip voor een interessante activiteit in hun gemeente of blikken vooruit naar grotere events.  Ook ’s avonds om 18u15 en 19u15 wordt een tip uitgezonden. 

Zomers jasje

Radio Noordzee past ook de programma’s wat aan: zo zijn er elk uur minstens 2 zomerhits te horen. Verder worden de nieuwe zomerjingles in gebruik genomen met een knipoog naar vakantie, het strand, vrije tijd en uiteraard… de Noordzee. Radio Noordzee is te vinden op 105 FM.

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio