KVGO speelt komedie in De Grote Post

KVGO speelt komedie in De Grote Post

Foto: if

Oostende - KVGO Toneel brengt op 13,14,15, 16 en 17 maart 'In de Duinhalm', een situatiekomedie die zich afspeelt in een Bed & Breakfast. Een ploeg die eerder al succesvol samenwerkte, staat opnieuw op de planken in een regie van Filip Ledaine.

Filip Ledaine regisseert en speelt mee : "Het verhaal speelt zich deze keer af in De Haan, waar Ronny en Fabienne hun eigen Bed & Breakfast openen: ‘In de Duinhalm’.  Ze maken zich klaar om hun eerste gast te ontvangen: een Duitse toerist.  Ronny is vastberaden om van hun zaak een succes te maken, terwijl Fabienne zich vooral bezighoudt met de uiterlijke schijn.  De zenuwachtigheid neemt plots een hoge vlucht als er onaangekondigd een recensente van een toeristische website verschijnt.  Als dan ook nog de poetsvrouw ingeschakeld wordt om de boel te redden, is het hek helemaal van de dam."

Jeroen Maes schreef het stuk en Debby Smets, Mike Pitteljon, Annemie Dewinter, Evelyne Seys en Filip Ledaine spelen. De ploeg tekende eerder ook al voor 'De Latste Kanse'. 

Voor Filip Ledaine is de nieuwe productie een uitdaging. "Met de ploeg ervaren spelers lukt dat zeker", zegt de regisseur die vorig jaar nog de Octaaf toneelprijs kreeg voor beste productie (Sriptease van Komedie Kateie). "De toeschouwers mogen zich verwachten aan een situatiekomedie met komische verwarringen, verrassende wendingen en doldwaze verwikkelingen."

In De Duinhalm wordt gespeeld in De Grote Post op woensdag 13, donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart om 20 uur en op zondagmiddag 17 maart om 15 uur.   Tickets aan het Uitloket in De Grote Post.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio