Werken Centrumplein van start

Werken Centrumplein van start

Foto: if

Bredene - Het Centrumplein aan het gemeentehuis werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De hinder zal 3 weken duren. Openbare werken zijn de reden.

De bussen zullen de omleiding volgen via een alternatieve route waar tijdelijke haltes worden voorzien.  De bushaltes ter hoogte van het Centrumplein worden tijdelijk niet bediend.

Buslijn 4 rijdt niet langs het Centrumplein (de halte daar wordt verplaatst naar de Duinenstraat) maar volgt de Duinenstraat tot aan de Frankijklaan (de oorspronkelijke halte in de Zeelaan wordt verplaatst naar de Frankrijklaan).
Buslijnen 9 en 89 rijden langs de Zeelaan tot aan de Keerweg.  Er wordt een tijdelijke halte voorzien aan de Keerweg (ter hoogte van de Christelijke Mutualiteit).

n Wilgenlaan

In het gedeelte van de Wilgenlaan tussen het kruispunt met de Populierenlaan en de Duinenstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten.  Om het verkeer vlotter te kunnen laten verlopen zal er gedurende deze periode stilstand- en parkeerverbod worden ingevoerd aan de zijde van de onpare huisnummers.  Het permanent parkeerverbod aan de zijde van de pare huisnummers blijft behouden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio