Betalend parkeren start opnieuw op 27 juni

Bredene - Vanaf eind juni geldt opnieuw betalend parkeren in delen van Bredene-Duinen. Door de Corona-crisis werd het betalend parkeren uitgesteld. Voortaan geldt het hele jaar betalend parkeren.

De parkings in de Klemskerkestraat, tussen de Koninklijke Baan en de Kapelstraat en de parking in de Kapelstraat, ter hoogte van de Danckaertstraat, worden toegevoegd aan de zone betalend parkeren. Op deze parkings zal hetzelfde randparkingtarief als op parking Staf Versluys III gelden. Op de parkings Shopping Duinen en Markt werden nieuwe parkeermeters geplaatst waarbij het mogelijk is om het parkeergeld met de bankkaart te betalen.

Het gemeentebestuur kiest ervoor om de parkeerplaatsen op de vernieuwde parking Shopping Duinen voor te behouden voor kortparkeren. Om deze reden zal het niet langer toegelaten zijn om met een bewonerskaart op deze parking te parkeren wanneer het betalend parkeren van kracht is (van 10 tot en met 19 uur). Op alle andere parkings is het wél toegelaten om met een bewonerskaart te parkeren. Vanaf dit jaar is dat ook mogelijk op parkings Staf Versluys II en III.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio