Speelpleinen en skatepark opnieuw open

Bredene - Vanaf morgen, woensdag 27 mei, worden de Bredense speelpleinen en skatepark opnieuw opengesteld. Op elk speelplein zal een maximum aantal kinderen worden toegelaten en moet genoeg afstand worden bewaard.

De nieuwe regels worden op alle speelpleinen duidelijk gemaakt met borden die wijzen op het belang van deze ‘social distancing’.  Ouders die toezicht houden op hun kinderen die het speelplein bezoeken, worden bij voorkeur gevraagd een mondmasker te dragen.  Op de speelpleinen zal het gemeentebestuur geen toezicht voorzien.  Het gemeentebestuur rekent bij het gebruik van de banken op de speelpleinen op het gezond verstand van de inwoners.  Het is niet toegelaten om de aanwezige banken/tafels te gebruiken als picknickplaats.    

Toezicht op druykkere plaatsen

Op het skatepark en de multifunctionele speelpleinen Staessenstraat, Dorpsplein en Grasduinen zal de gemeentelijke jeugddienst wél toezicht houden.  Dagelijks zal iemand van de gemeentelijke jeugddienst of sportdienst op deze plaatsen op regelmatige basis aanwezig zijn. Het gemeentebestuur roept op om zoveel mogelijk afstand te houden

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio