Staf Versluyscentrum kleurt Thais.

Thaise markt in Bredene

Thaise markt in Bredene

Foto: efo

Bredene - De Thaise gemeenschap in België is er weer klaar voor om “met een glimlach” hun land, producten, cultuur, godsdienst, tradities en keuken aan Vlaanderen voor te stellen.

Voor de 3de maal is Thailand te gast in Bredene (M&EC Staf Versluys) en dit op zaterdag 20 augustus. Velen beschouwen de Thaise happening als de kleurrijkste en gezelligste Thaise aktiviteit die dit jaar in België plaatsvindt. Vorig jaar was de markt,  met meer dan 10.000 bezoekers, dé drukst bezochtste Thaise organisatie in Vlaanderen.

 

Een uitgebreide keuze Thaise gerechten en desserts, tientallen kramen met leuke souveniers en juwelen, een Thaise shop met voedingswaren, een reisbureau met speciale Thailandaanbiedingen, Thaise massage, vele traditonele dansvoorstellingen in originele klederdracht, Thaise dranken, een tempel/gebedsruimte met boeddhistische monnik, een Thai Party Night met Thaise Live band, een tuk-tuk (origineel vervoermiddel) en een tentoonstelling met als titel “gezichten uit Thailand”. Dit is slechts een kleine greep uit wat het publiek op 20 augustus in Bredene te wachten staat en dit alles in een leuke Oosterse sfeer! De Thaise markt is te bezoeken van 10 tot 22 u.
 

De organisatie is in handen van vzw Sawasdee. Deze vereniging zal eventuele winsten (bekomen door de organisatie van de Thaise dag in Bredene) schenken aan goede doelen in Thailand.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio