Dienstenbedrijf BOD biedt werknemers 'flexibele' uurroosters

Bredene - Familiehulp pakt vanaf september uit met een co-ouderschapscontract en schoolbelcontract voor zijn werknemers. In Bredene wordt het systeem van flexibele diensturen echter al toegepast bij de dienstenchequeonderneming BOD.

Dienstenbedrijf BOD zorgt er niet alleen voor dat haar klanten werk en arbeid beter kunnen combineren, maar is zelf ook een zeer gezinsvriendelijke onderneming. Uurroosters en het aantal werkuren worden vastgelegd in overleg met de werknemers.

Hierbij wordt er maximaal rekening gehouden met de gezinstoestand van de werknemers en worden de uren aangepast in functie van de schooluren van de kinderen maar ook van hoederecht- en co-ouderschapsregelingen bij gescheiden ouders.

Dienstenbedrijf BOD is in zes jaar gegroeid van 10 naar 250 werknemers. Met 250 werknemers is dit bedrijf inmiddels één van de grootste werkgevers uit de regio. Er is nog steeds een stijgende vraag naar huishoudhulp en strijkdiensten. Zopas werd ook een ieuwe aanwervingscampagne opgestart. Onder de titel “Word jij onze nieuwe collega ?' zijn affiches en borden aangemaakt. Een Facebookpagina ondersteunt de nieuwe aanwervingscampagne van BOD.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio