Dit weekeinde Ciderfuif en Wayenbergkermis

Opwijk - Na een weekje zonder kermis pikt feestend Opwijk de draad weer op met de Ciderfuif in de Doortstraat en de Wayenbergkermis in de grensstreek met Merchtem.

Vandaag vindt op een weide naast de woning met het huisnummer 115 de Ciderfuif plaats met om 16 uur het Cidercafé en om 19 uur de  -fuif.

Verderop in de richting van Merchtem wordt omstreeks dat uur de veertigste editie van de Wayenbergkermis op gang gebracht met een kinderdisco en later op de avond amusement met The Fun Managers.

Zondag vindt de Boerenbike van KWB Droeshout plaats. Het is een mountainbiketocht over naar keuze 30,40, 50 en voor het eerst ook 80km. De KWB Bikers Droeshout krijgen de technische medewerking van mountainbikeclub Straf in Bergaf.

Om 12 uur is er een paardenmarathon en zijn er doorlopend demonstraties met verschillende pony's en paardenrassen, trek- en behendigheidsproeven met paarden, kinderattracties en animatie met Mr Bean als speciale gast.

'Avonds is er bal met orgelmuziek.

Maandag is vanaf 16 uur een wedstrijd voor windvliegers geprogrammeerd, om 17.30 uur een kleinveetentoonstelling en om 19.30 uur de prijsuitreiking van de diverse wedstrijden, om 21 uur gevolgd door een avondbal met een optreden van William.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio