Chiro Sint-Job houdt kerstboomverbranding ten voordele van De Schakel

Chiro Sint-Job houdt kerstboomverbranding ten voordele van De Schakel

De kerstboomverbranding van Chiro Sint-Job is een gezellige traditie die dit jaar net iets warmer wordt voor het goede doel Foto: RR

Brecht - Wie zijn kerstboom thuis laat ophalen, bezorgt kinderen uit Sint-Jobse gezinnen met een kleine portemonnee een ontspannende middag. Daarvoor zorgt Chiro Sint-Job die op zaterdag 13 januari een kerstboomverbranding organiseert.

textHet is een jaarlijkse gewoonte van Chiro Sint-Job om kerstbomen te verbranden, maar dit jaar wordt dit feest net iets warmer. "We doen die dag allerhande acties waarvan de opbrengst naar welzijnsschakel De schakel gaat", verduidelijkt groepsleider Roeland Ruelens.

"Wie door ons zijn kerstboom laat ophalen, kan dan een vrije bijdrage geven voor het goede doel." De leiding, die dan volop in de examenperiode zit, kan rekenen op de hulp van de Aspi’s en ‘de Vriendenkring’, een groep enthousiaste ouders die de kraampjes mee opstellen en bemannen.

Tot nu werden al 70 aanvragen voor boomophaling geregistreerd.“Met het geld willen wij graag een ontspannende middag organiseren voor kinderen en jongeren uit Sint-Job, die opgroeien in gezinnen met weinig ?nanciële mogelijkheden", verklapt voorzitter Chris Dillen van De Schakel. 

De kerstboom kan gratis binnengebracht worden bij de Chirolokalen in de Kerklei 16. Wie graag de boom laat ophalen kan dit doen via deze link: https://goo.gl/forms/cqv90QcbxinXpH673

Meer info op Facebook.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio