Luc Aerts gaat voor nieuwe termijn als burgemeester

Luc Aerts gaat voor nieuwe termijn als burgemeester

Luc Aerts trekt lijst CD&V-CDB en gaat opnieuw voor burgemeesterssjerp. Foto: RR

Brecht - Net als bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen zal Luc Aerts (58) opnieuw de lijst trekken van CD&V-CDB, die ook nu samen opkomen. Beide partijen hebben hem unaniem voorgedragen.

“Indien de kiezer mij opnieuw het vertrouwen geeft, zal ik mij als burgemeester opnieuw voor 200% inzetten voor alle inwoners in onze gemeente. In het bijzonder vraag ik het vertrouwen om verder te kunnen bouwen aan de toekomst van Brecht", benadrukt Aerts.

De vernieuwing en uitbreiding van het Goorhof in Sint-Job, riolering in De Vijvers en Nieuw Rommersheide, assistentiewoningen in Overbroek en in Sint-Lenaarts, riolering in Heihoefke, de Kloosterstraat en de Kerkstraat, de uitbreiding en renovatie van het gemeentehuis en de herinrichting van de Lessiusstraat, de Biest en de Gasthuisstraat ziet Aerts als belangrijke uitdagingen voor de toekomst.

"Dit is nog maar een kleine selectie van al het werk dat op ons afkomt, maar met het vertrouwen van de kiezer, een goede ploeg, een sterk programma en mijn ervaring kunnen we samen bergen verzetten. Net zoals we na maar liefst 45 jaar de ringweg rond Brecht hebben kunnen realiseren. #Buitengewoon Brecht", somt de lijsttrekker op.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio