Gemeente Zulte nu ook op Twitter en Facebook

Gemeente Zulte nu ook op Twitter en Facebook

Foto: AFP (archief)

Zulte - Vanaf 2 januari 2015 kan je de gemeente Zulte ook terugvinden op de sociale media Twitter en Facebook. Burgemeester Simon Lagrange: ‘We willen hiermee inzetten op een efficiëntere en snellere manier van communiceren naar een grote groep burgers. We zullen via deze weg grote activiteiten bekendmaken en belangrijke nieuwsfeiten onder de aandacht brengen. Daarnaast zijn Twitter en Facebook zeer geschikte kanalen om in eventuele noodsituaties de burgers correct en op korte termijn te informeren.’

Op Twitter kan je de gemeente Zulte volgen via '@GemeenteZulte' en op Facebook zijn zij te vinden op de pagina 'Gemeente Zulte'.

Op 2 januari worden de beide kanalen gelanceerd, maar het échte startschot wordt gegeven op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente, op 4 januari 2015. De Nieuwjaarsreceptie heeft dit jaar plaats in Machelen op het Leieplein, van 10 tot 14 uur.

‘We dagen de burgers van Zulte alvast uit om de leukste groepsfoto of selfie te delen op Facebook en/of Twitter. Men kan hiervoor de hashtag #NJR2015 gebruiken en uiteraard ook #zulte,’ besluit de burgemeester.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio