Sociaal huis huldigt zijn medewerkers

OCMW-voorzitter Linda Detailleur en secretaris Dirk Adams mochten enkele medewerkers van het Sociaal Huis in de bloemetjes zetten. Foto: LEZ

Zulte - Vorige vrijdag nodigde het OCMW traditiegetrouw de medewerkers van het Sociaal Huis uit voor een nieuwjaarsreceptie in het Fiertelhof. Ongeveer 240 genodigden maakten hun opwachting. Tijdens deze druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie mochten OCMW-voorzitter Linda Detailleur en secretaris Dirk Adams medewerkers van het Sociaal Huis in de bloemetjes zetten.

Zoals elk jaar werden nu ook enkele mensen speciaal gehuldigd met een attentie.

Voor 20 jaar dienst op de buitenschoolse opvang waren dat Riet Desnoeck, Mia Macquoy, Fabienne Mussely en Carine Van Den Braembussche.

Willy Gourmand, Lea Van Brabant, Marcel Deketele en Alois Serlet zetten zich als 20 jaar in als chauffeur in de mindermobielencentrale.

Dirk Goeminne heeft zelfs 30 jaar dienst als verantwoordelijke sociale dienst en Madeleine Laebens evenveel als poetsvrouw

Ook de gepensioneerden kregen een attentie: poetsvrouwen Anita Dewaele, Maria Van Severen, Monique Vandenbroucke, Madeleine Laebens en Christine Declercq en Mia Macquoy uit de buitenschoolse opvang.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio