VIDEO. Muzikaal familiefestival in Meigem

VIDEO. Muzikaal familiefestival in Meigem

Gunther Verspecht is te gast met zijn groep Isle of Man Foto: Daisy Lapeire

Deinze - Op zaterdag 27 juni organiseert “De Sterrebloem”, ervaringsgerichte methodeschool uit Meigem, voor de zesde maal het muzikaal familiefestival ‘Fe(e)stje’. De opbrengst van dit festival gaat naar de werking van De Sterrebloem vzw.

Vanaf 14u kunnen de kinderen en jongeren deelnemen aan verschillende workshops,  van djembé, rope-skipping door The Handles, vilten en henna tot pottenbakken.

Daarnaast is er ook kinderanimatie voorzien.  Kinderen kunnen een gek kapsel laten maken, zich laten schminken, mega-zeepbellen maken of hun handen laten masseren.

Uiteraard is een festival niks zonder muziek. Dit jaar staan er opnieuw mooie namen op de affiche: Lieven Tavernier, Mr Jaynickel, HT Roberts, Strawberry Unplugged en Isle of Man met Gunther Verspecht van Stash.

Om 17 u wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen genieten van een buffet van verse groenten en salades met een lekker stukje vlees. Deelnemen aan de barbecue kost €7. Broodjes met braadworst kosten €3. En vergeet de cavabar niet.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 27 juni 2015 vanaf 14 u

Waar: De Sterrebloem, Lange Akkerstraat 17a in Meigem

Toegang: kinderen (-12) €3 maar vanaf het derde kind gratis, volwassenen €8, studenten, 60+ en ok-pas €5.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio