Live statistieken in Regenboogstadion

© www.essevee.be

Bij de recente thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem, aan de Gaverbeek, werden er live statistieken gebracht. Zaterdag was er zelfs nog een nieuwe primeur. Voor de eerste keer werden in een Belgisch voetbalstadion ook live noteringen weergegeven op de ledboarding. Dat gebeurde meer bepaald in het Regenstadion van SV Zulte Waregem tijdens de wedstrijd tegen KAA Gent.

Eddy Lefevre

Live noteringen

'Door deze service aan te bieden hopen we de fanbeleving van de supporters in het Regenboogstadion, maar ook voor de kijkers thuis, te verhogen. De samenwerking met Essevee en Sund, expert in deze materie is uitstekend waardoor we hopen snel de volgende plannen uit te rollen om de beleving nog te verhogen', zegt Mathieu Meeûs, Head of Creative & Brand marketing bij Ladbrokes.be.

‘Sund is expert in "in stadium fan experiences" en daarvoor gebruiken we kanalen als ledwall, ledboarding, gsm en misschien nog andere in de toekomst om info te verspreiden in het stadion. Samen met SV Zulte Waregem en Ladbrokes.be zijn we ervan overtuigd dat dit één van de missing links is in de beleving van supporters in stadia en hier willen we dan ook vol op inzetten en daar andere partners van Essevee bij betrekken’, zegt Alain Belaen, eigenaar van Sund.

Geschillencommissie

De Geschillencommissie besliste om Francky Dury geen schorsing op te leggen na Essevee-Gent. Abdou Diallo, die een rode kaart kreeg in die wedstrijd, daarentegen is één speeldag (+1 voorwaardelijk) geschorst. Hij is er dus niet bij tegen OH Leuven.

Christophe Lepoint, die tegen KAA Gent een gebroken neus opliep, kon vandaag gewoon meetrainen met de groep. Een operatie is voorlopig niet nodig.

Voor de wedstrijd OHL-Essevee (zaterdag 20 uur) zijn al zo’n 500 tickets de deur uit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus