Nuit de Sylvestre 3: Oudejaar vieren dicht bij huis

Deinze - Wie graag eens uitbundig uit de bol gaat op oudejaar, zonder daarvoor zijn rijbewijs te riskeren, hoeft daar niet te ver voor te gaan. In de VIP-lounge van SK Deinze op het Burgemeester Van de Wielestadion wordt de derde editie van Nuit de Sylvestre georganiseerd. De feestformule is vernieuwd en keert helemaal terug naar de roots van de organisatoren, die veertien jaar trouw op post waren als vrijwilligers op Briellennium.

“Nuit de Sylvestre ontstond nadat Briellennium er in november 2013 opeens mee ophield. Op korte tijd werkte we een concept uit. De eerste editie had plaats in Dikkelvenne en vorig jaar verhuisden we naar Deinze”, zegt initiatiefnemer Jonathan Vanhelleputte. “Dit jaar wordt er opnieuw in de gezellige VIP-lounge van SK Deinze gefeest maar er werd gesleuteld aan de feestformule. We kiezen deze keer voor een uitgebreid buffet met een ruim aanbod aan gerechten: vlees, vis, maar wie liever veggie lust, kan dit vermelden bij de reservatie. We voorzien dan een aangepast hoofdgerecht.”

“Lekker en een ruime keuze!”

Voor de catering werd nu gekozen voor Sint Christophe. Een sterk team met de nodige ervaring in eventcatering. Sint Christophe is vaste cateraar bij diverse voetbalploegen, waaronder drie eersteklassers. Maar hij is ook een “oude bekende” voor de Briellennium feestvierder. 

“Ik herinner mij nog dat het de eerste jaren bij Briellennium wat zoeken was,” zegt Jonathan, “tot we het derde jaar samenwerkten met Sint-Christophe. Sindsdien heeft Sint-Christophe steeds voor het feestmenu gezorgd voor honderden feestvierders. Een aantal dat jaar na jaar bleef stijgen. Ook voor ons was het zoeken bij onze eerste twee edities. We hopen dat het net zoals bij Briellennium derde keer goede keer is, en dat we vertrokken zijn voor een jarenlange samenwerking!”

Lekker en uitgebreid eten in een gezellig kader

“We starten op oudejaar om 19 uur met een receptie met bubbels en hapjes, gevolgd door een uitgebreid buffet van voorgerechten, een buffet van warme hoofdgerechten, gevolgd door een dessertbord, koffie en zoete zondes.. én een glaasje om te klinken op 2016. Dit alles voor 89 euro. Inbegrepen zijn de bediening, wijnen en waters tijdens het eten. Een pintje kan ook verkregen worden. Kinderen -13 jaar betalen een verminderd tarief. De toegang tot het dansfeest nadien is ook inbegrepen. We voorzien ook feestartikelen om het nog wat plezanter te maken. Na het eten start een dansfeest, opgeluisterd door de Zottegemse top-dj Daddy Cool en zijn collega Rocco.”

De leukste oudejaarsnacht

Het concept van Nuit de Sylvestre is duidelijk. Oudejaar zoals het hoort: een spetterend feest, lekker eten met vrienden en/of familie en véél ambiance. Een gezellige, familiale sfeer zonder dat je een hele dag hoeft te winkelen, moet koken en met een onvermijdelijke afwas blijft zitten.

Voor meer informatie en reservatie kan je een kijkje nemen op www.nuitdesylvestre.be of op de Facebookpagina

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio