Buffet van Nuit de Sylvestre volzet

Deinze - De organisatoren van de derde editie van de 'Nuit de Sylvestre 2015' op oudejaarsavond in de VIP-lounge van het voetbalstadion van SK Deinze laten weten dat deelnemen het buffet is volgeboekt. Er kan enkel nog voor de aansluitende party gereserveerd worden. Omdat ook voor het dansfeest een beperking geldt wat het aantal feestvierders betreft, vraagt initiatiefnemer Jonathan Vanhelleputte nu al in te schrijven.

Jonathan Vanhelleputte: “Net zoals vorig jaar zal Topdeejay Daddy Cool voor de onvervalste ambiance zorgen op oudejaar. Daddy Cool is een bekende deejay in de regio Zottegem-Oudenaarde en heeft reeds 30 jaar ervaring. Elke week vind je hem op diverse feestjes achter de draaitafels. Maar hij zorgt ook elk jaar voor ambiance op Sint-Baafs tijdens de Gentse Feesten en dit jaar speelde hij twee dj-sets op het Dance D-Vision festival. Daddy Cool wordt dit jaar aangevuld met Deejay Rocco.”

Daddy Cool en Rocco zorgen voor een gevarieerde dansmix waarbij iedereen tot dansen, feesten, zingen, springen, ... wordt uitgenodigd.  Vanaf 23 uur is de "No daddy, no party" feesttrein met de beste party & dancehits vertrokken tot in de vroege uurtjes.  Een assortiment feestartikelen maakt het nog plezanter.

Als je reserveert voor vijf of meer personen, feest je extra voordelig en betaal je slechts 6 euro per persoon. Ook voor de party is het aantal plaatsen echter beperkt. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Reserveren kan je via nuitdesylvestre@gmail.com .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio