Martin Carrette brengt dubbele nieuwe bundel uit

Martin Carrette brengt dubbele nieuwe bundel uit

Martin Carrette Foto: LEZ

Deinze - Binnenkort verschijnt de nieuwe dichtbundel van ex-stadsdichter Martin Carrette. Het wordt een “dubbelbundel” getiteld ‘Dubbel spel’, met niet minder dan 174 pagina’s poëzie. Deze uitgave behelst de bundels “Mijnheer Miller en de metafysica” en “Sjans!” . en wordt uitgegeven bij De Scriptomanen vzw, die met voorintekening werkt. Een prachtig nieuwjaarsgeschenk.

Tot 1 februari 2016 kan je voorintekenen. Dan krijg je de twee poëziebundels voor de prijs van één tegen het gunsttarief van €20. De normale boekhandelprijs is €22,50.

Je moet dan wel het boek ophalen op de voorstelling ervan op zondag 21 februari in het Museum van Deinze en de Leiestreek, om 11u. Het kan ook na afspraak met de auteur, bij de auteur zelf. Indien je het boek per post wil ontvangen, betaal je €22,50 of €25 voor Nederland.

Hoe voorintekenen?

Stuur een mailtje naar dubbelspel@inter-actief.be met duidelijke vermelding van jouw naam en voornaam, postadres en telefoon- of mobiel nummer en uw bestelling. Vermeld in de mail duidelijk hoe je het boek gaat ophalen of als je het wil toegestuurd krijgen. Schrijf voor 1 februari 2016 het juiste bedrag over op het rekeningnummer van uitgeverij vzw de Scriptomanen:  IBAN: BE 43 001693620101 BIC: GEBA BE BB.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio