FOTO. WTC Leierenners heeft een nieuwe uitrusting

Op vrijdag 22 januari hielden de Leierenners hun nieuwjaarsreceptie in zaal Firtelhof in Zulte. De Leierenners is, met meer dan 150 leden, een gekende club in de regio Zulte. Elke zondag fietsen de viergroepen, A's, B's, C's en dames, doorheen de Leiestreek en de Vllaamse Ardennen.

Op de receptie werd geklonken op het nieuwe fietsjaar en ook de clubkampioenen en jubilarissen werden in de bloemetjes gezet. Daarnaast werd het jaarprogramma uit de doeken gedaan. Het hoogtepunt is ongetwijfeld hun "Klassieker van het goede doel" op zaterdag 9 April 2016. (www.klassiekervanhetgoededoel.be) Daarnaast trekken er opnieuw enkele Leierenners naar het buitenland om enkele cyclo's te rijden.
 
Tijl Berlaen: ‘Omstreeks 21u brak het hoogtepunt van de avond aan: de voorstelling van de nieuwe kledij. In welke kleuren zouden de Leierenners de volgende drie jaar rondrijden? De Leierenners en cyclo-toppers Frederic Glorieux en Bob Michels, winnaars van drie etappes in de Tour Transalp 2015, showden samen met Leierenster Jemme Dupont de nieuwe outfit.”

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio