Kleuters kunnen worden ingeschreven in De Sterrebloem

Kleuters kunnen worden ingeschreven in De Sterrebloem

Foto: De Sterrebloem

Deinze - Nadat broers en zussen eerst de kans kregen om in te schrijven in de ervaringsgerichte methodeschool De Sterrebloem in Meigem, is het nu voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor volgend schooljaar. Op De Sterrebloem is er voor volgend schooljaar enkel mogelijkheid voor het inschrijven van kleuters. De lagere school is volzet. Er wordt gestreefd naar 22 kinderen per leefgroep en voor de groepen van de lagere school is dat aantal nu al bereikt.

Gelukkig is er wel nog plaats voor kleuters. Vanaf de peuterklas tot de derde kleuterklas is er nog mogelijkheid om in te schrijven. Ook daar wordt het aantal kinderen echter beperkt tot 11 per klas.

Heb je dus een zoontje of dochtertje dat geboren werd tussen 2011 en 2014 en heb je interesse in de manier waarop er op De Sterrebloem wordt gewerkt, dan is het moment aangebroken om je kind in te schrijven.

De krachtlijnen van de Sterrebloem zijn: * leren vanuit het kind met oog voor de totale ontwikkeling, stimuleren van zelfstandigheid en samenwerking, reflectie en verantwoordelijkheid, initiatief, onderzoek en experiment, open en warm contact en de  grote betrokkenheid van ouders, begeleiders en kinderen.

Wil je een afspraak maken om eens langs te gaan op school of wil je je kindje graag eens een dagje laten proberen? Stuur dan een mailtje naar co@desterrebloem.be en er zal contact met je worden opgenomen."

Alle info kan je vinden op www.desterrebloem.be.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio