Fietstocht

Ontdekkingstocht “Zultse bedrijven in de kijker“

Ontdekkingstocht “Zultse bedrijven in de kijker“

Foto: www.zulte.be

Zulte - Vorig jaar waren er niet minder dan 550 deelnemers aan de Ontdekkingstocht langs de Zultse kleinhandel. De gemeente Zulte wil daarom, in samenwerking met Unizo en de adviesraad lokale economie Zulte, daar dit jaar op zondag 5 juni een vervolg aan breien. Deze keer willen zij wat grotere ondernemingen in de kijker zetten. Onder het motto “Hoe en wat produceert Zulte?” lanceerde het gemeentebestuur daarom een oproep naar de Zultse bedrijven om te peilen naar hun interesse om mee te doen.

Het wordt een fietstocht voor jong en oud langs zes Zultse grotere bedrijven, met leuke stops en animatie. Zo kom je te weten wie ze zijn, wat ze juist doen en waar hun bedrijf gelegen is. De deelnemende bedrijven zijn Petersime, Flandria Foods, Asphalt Tijtgat, Zonneschijn, Trappen Smet en Terrasdecor.

Schepen Sofie Delaere: “Wij maakten een gezinsvriendelijke ontdekkingstocht langs de deelnemende bedrijven in Zulte en zorgden voor de organisatie en promotie van deze dag. De bedrijven zelf zorgen voor een rondleiding, een kennismaking met het productieproces of met de eindproducten.”

De recentste info hierover vind je op www.zulte.be/ontdekkingstocht .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio