Dansstudio KaDanz brengt duizend mensen "In de Wolken"

Deinze - In het weekend presenteerde Dansstudio KaDanz, onder leiding van Karen Houthooft, uit Astene zijn nieuwe dansvoorstellinq “In de Wolken”. Duizend toeschouwers genoten in het Ontmoetingscentrum Polderbos in De Pinte van de schitterende show, gebracht door 200 dansers en danseressen.

Het publiek werd meegenomen in de KaDanz-Airlines vlucht op, onder, boven en door de wolken heen ... Van vogels tot engeltjes en duivels, van turbulentie, storm, wind en regen tot geen vuiltje aan de lucht. De gevarieerde choreografieën van Isabelle Colpin, Sjomara De Baere en Karen Houthooft zorgden voor een wervelende en dynamische show waarbij verschillende dansstijlen aanbod kwamen. De dansers brachten hun publiek letterlijk In de Wolken.

Dansstudio KaDanz is gevestigd in Astene en mag in september 2016 vijf kaarsjes uitblazen. Kinderen vanaf vier jaar tot volwassenen kunnen er terecht voor danslessen predans, ballet, jazz, hiphop, moderne dans, yoga en pilates.

Onder leiding van gediplomeerde docenten leert iedereen tijdens de lessen te genieten van dans en beweging en dit in combinatie met een correcte danstechniek. De afgelopen vijf jaar is Dansstudio KaDanz uitgegroeid tot een dansschool met meer dan 300 leerlingen.

Meer info op www.kadanz.org

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio