Voetbal eindronde derde provinciale: KME Machelen - SK Wachtebeke 1-1 (strafschoppen 4-1)

SK Wachtebeke verkijkt promotiekansen in Machelen

Zulte - Na een uiterst genietbare wedstrijd is SK Wachtebeke na het nemen van strafschoppen uitgeschakeld in de eindronde voor promotie naar tweede provinciale. Na 90 en 120 minuten stond de 1-1 op het bord, in de strafschoppenreeks was de thuisploeg iets koelbloediger.

Aangename wedstrijd tussen twee ploegen die vol voor de overwinning gingen. Net voor het halfuur kopte Van Hulle een hoekschop van Hoornaert achter Blondeel. Bezoekende goalie Criel behoedde zijn ploeg tot tweemaal toe voor de gelijkmaker. Na de koffie kreeg rood/wit een strafschop na fout op Van Hulle, Van Bambost vergat de thuisploeg de doodsteek te geven. Die trok zich op aan deze misser en Balaj scoorde de gelijkmaker. Vijf minuten voor het reguliere einde kreeg ook Machelen een strafschop maar een uiterst secure Criel redde de elfmeter. Vijf minuten voor de strafschoppen werd de winner van Van Laere afgekeurd wegens vermeend handspel. In de strafschoppenepiloog trok Machelen het laken naar zich toe.

KME Machelen: Olivier Blondeel, Diego Gistelinck, Gianni Schöller, Mathias De Meester, Jamie Van Assche, Tervioll Balaj, Gilles Heyerick (84' Mats Deman), Gillis Dentyn, Lander Vanlierde (119' Niels Meganck), Niels Deman en Michael Geernaert

SK Wachtebeke: Kaay Criel, Bart Van de Vyver, Benjamin Van Bambost (86' Andy De Waele), Brecht Hoornaert, Tim Herteleer, Davy Verschraege, Hannes Van Hulle, Kristof Vanlierde (90' Alessio Van Laere), Gian De Meester, Tiziano Van Laere en Tanguy Delcour (111' Thomas Tavernier).

Doelpunten: 27' Van Hulle 0-1 en 54' Balaj 1-1
Gele kaarten: Verschraege, Van Laere, Deman, Schollier, Herteleer, De Waele en Herteleer
Rode kaart: 115' Herteleer (tweemaal geel)
Scheidsrechter: Hannes De Couvreur

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio