Een Fe(e)stje in Meigem

Een Fe(e)stje in Meigem

Foto: LEZ

Deinze - Op zaterdag 25 juni organiseert De Sterrebloem vzw, de ervaringsgerichte methodeschool uit Meigem, voor de zevende maal het muzikaal familiefestival 'Fe(e)stje'. De opbrengst van dit festival gaat naar de werking van de school.

Vanaf 14 u kunnen de kinderen en jongeren er deelnemen aan verscheidene workshops, van rope-skipping, grime, pottendraaien tot zelfs coffee-art, onder begeleiding van plaatselijke kunstenaar Jesse Van Gompel.

Daarnaast is er ook kinderanimatie voorzien.  De kinderen kunnen een gek kapsel laten maken, zich laten schminken, mega-zeepbellen maken of gaan luisteren in de verteltent. Doorlopend is er een mini-marktje waar er mooie juweeltjes worden verkocht of knutselmateriaal, dat bestaat uit allerhande stofjes, wol en draadjes.

Een festival zonder muziek kan nauwelijks. Dit jaar komt er een zelfs heuse fanfare langs. Daarnaast zullen verscheidene kinderen van ‘De Sterrebloem’ zelf ook optreden.

Veerle Hillaert: ‘’s Avonds bevat het programma optredens van Emmie Van Speybroeck; is er een ‘vrouwenstemmenconcert’ en als top of the bill, verwelkomen we Lieven Tavernier. Om 19u wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen genieten van een buffet van verse groenten en salades met een lekker stukje vlees. Je betaalt hiervoor €7.‘

Praktisch

Wanneer: zaterdag 25 juni 2016 vanaf 14 u

Waar: De Sterrebloem, Lange Akkerstraat 17a in Meigem

Toegang;  kinderen jonger dan 12 betalen € 3, vanaf het derde kind is het gratis. Volwassenen betalen € 8, maar studenten, 60+ en ok-pas komen er al in voor € 5.

Meer info op www.festje.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio