VIDEO. Hoeverock covert anders

VIDEO. Hoeverock covert anders

Commerwell Foto: if

Zulte - Vorige week konden we genieten van de Nederlandstalige covers van Ontpopt. Deze dinsdagavond 16 augustus wordt er op Hoeverock in ’t Park weer gecoverd, maar dan op een heel originele manier. Commerwell spitst zich toe op minder voor de hand liggende muziek van de laatste decennia.

Commerwell brengt een mix van Nederlandstalige en Engelstalige nummers. De groep heeft heel bewust gekozen voor een minder evident repertoire met daarom niet minder belangrijke songs uit de jaren '70 tot vandaag. Het aanbod is zeer verscheiden. Vandaar dat Commerwell aangenaam verrast en anders klinkt dan de meer conventionele covergroepen.

Deze coverband speelt reeds sinds 2003 in dezelfde bezetting en dat is duidelijk te horen. In zijn eigen authentieke stijl brengt Commerwell bekende songs, met meerstemmige zangpartijen, een strakke muzikaliteit en een ontembaar enthousiasme. We krijgen nummers te horen van Elvis Presley, The Beatles, maar ook van Nederlandstalige groepen zoals The Scene, Gorki of De Kreuners.

Bezetting

Zang: Thomas De Smet

Gitaar: Daan Uytterhaegen en Pieter De Bruyn

Basgitaar: Jan De Bruyn

Drums: Koen Arijs

Praktisch

Wanneer: dinsdagavond 16 augustus, deuren open om 19.30 u. Om 23.15 u gaat de bar dicht en om middernacht ook de deuren.

Waar: Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 36, Olsene

Toegang: gratis

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio