VIDEO. Familievoorstelling ‘Kus Gezocht’ in de Palace

VIDEO. Familievoorstelling ‘Kus Gezocht’ in de Palace

Foto: www.ennadien.nl

Deinze - De Dienst Cultuur en Evenementen en de Jeugddienst van de stad Deinze organiseren op woensdagnamiddag 4 januari de familievoorstelling ‘Kus Gezocht’ door Figurentheater Ennadien in zaal Palace op de Markt in Deinze. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar en hun ouders.

Het figurentheater brengt een visueel en intiem verhaal over omgaan met teleurstelling. Loes is een lieverd, maar ze is boos als mama haar geen kus komt geven omwille van de nieuwe baby. Ze verstopt zich op zolder en als ze in slaap valt komen de figuren uit haar boekjes via prachtige lichteffecten tot leven. Wie zal haar redden?

Ennadien is poppenspeelster. Met haar metgezellen is zij 25 jaar geleden letterlijk uit de kast gekomen; het figurentheater werd geboren. Haar spel speels, haar zelfgemaakte poppen, van muis tot giraf, van baby tot soldaat, ontroerend en verbeeldend. Een voorstelling van Ennadien is even wegdromen. En nadien…

Ennadien werkt samen met Micha Burm, die zij heeft opgeleid. Micha's kunst is de poppen zo te manipuleren dat ze echt leven. Woorden gebruikt Micha liever niet: hij laat de poppen spreken. Ennadiens regisseur is op dit moment Luk de Bruyker. De treffend gekozen muziek wordt speciaal gecomponeerd door Harrie Herfst.

Praktisch

Wanneer: woensdag 4 januari 2017 om 14.30 u.
Waar: Palace, Markt 23, 9800 Deinze
Toegang: 3 euro. Je kan ook inschrijven voor een namiddag speelpleinwerking Doekeewa met inbegrip van de theatervoorstelling voor 6 euro.

Info en reservaties: Losse tickets: Jeugddienst of Dienst Cultuur en Evenementen of via www.deinze.be/tickets . Namiddag Doekeewa: Jeugddienst via www.deinze.be/webshop 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio