VIDEO. St Patrick’s Day in De Avonden

VIDEO. St Patrick’s Day in De Avonden

Boosk Foto: www.moscablanca.be

Zulte - Ieren hebben iets met muziek, ze zijn onafscheidelijk. En Guinness natuurlijk. De ingrediënten die je nodig hebt om hun nationale feestdag mee te vieren. Die zijn zondagnamiddag 19 maart aanwezig in Herberg De Avonden in de Posthoornstraat in Machelen en garanderen een leuke en gezellige party.

Piet, Hilde & Eva: ‘We vieren St Patrick'sDay op zondag 19 maart vanaf 16 u en dit doen we met twee bands: St Patrick's Friends en Boosk. Zij zullen jullie verwennen met Ierse muziek. Wij laten de Guinness rijkelijk vloeien en zorgen voor kaas gemaakt met Guinness en hapjes. De toegang is gratis.

Boosk

Fre groeide op in West-Vlaanderen en trok daarna naar Gent om zijn muzikale horizonten te verbreden. Daar kwam hij Andrew Mill uit Edinburgh tegen. De vlugge vingers van Fre en de ruwe stem van Andrew vormden de perfecte match. Zij besloten samen de wereld rond te reizen om muziek te maken. Na omzwervingen langs New Orleans, Dallas, Tennessee, Florida, Jamaica, Emelgem en Edinburgh kwamen ze in South Side Glasgow terecht. Vergeet de Schotse clichés over valleien, doedelzakken en met monsters gevulde meren, maar denk harde beton, rabiate voetbalfans, immigranten uit de hele wereld, en stapels fun. Daar ontmoetten zij hun partners in crime Sean, Rebecca en Gavin. Samen spelen ze muziek zoals het muzikanten van een stad als Glasgow betaamt: gebald, krachtig en ruw.

Line-up: 

Rebecca Brown: fiddle

Sean Thomson: banjo, whistles, vocals

Gavin Clark: bouzouki, banjo, vocals

Andrew Mill: guitar, stompbox, vocals

Four-Fingered Fre: whistles, moothie, vocals

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio