Infomoment over de werking van De Sterrebloem

Deinze - Op donderdag 20 april is er op De Sterrebloem in Meigem een info-moment over de werking van de school. Ben je op zoek naar een school voor je kind, heb je interesse in de werking of wil je gewoon even komen luisteren? Dat kan vanaf 20 u in De Sterrebloem in Meigem.

Ontwikkelingsgericht onderwijs

Tijdens dit info-moment zal er uitleg gegeven worden over het kader waarbinnen de school zich bevindt en over de manier waarop er op de school gewerkt wordt.

De school biedt ontwikkelingsgericht onderwijs. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe wordt er met de kinderen omgegaan? Hoe wordt er gekeken naar het leren van kinderen en hoe pakken ze dat aan in leefgroepen? Hoe wordt er structuur gegeven in de Sterrebloem en hoe worden er aan de kinderen grenzen gesteld? Welke eindtermen worden nagestreefd en hoe pakken ze dat aan in De Sterrebloem?

Op De Sterrebloem wordt er heel wat ouderparticipatie verwacht. Maar wat houdt die participatie dan eigenlijk in? Wat wordt er precies verwacht? En waarom is die participatie zo belangrijk, ook voor de kinderen? Is het een opdracht of kan je er als ouder ook zelf veel aan hebben?

Heel wat vragen dus; Ben je ook benieuwd naar de antwoorden? Of wil je gewoon eens komen luisteren en misschien zelf wat vragen stellen? Iedereen is welkom op donderdag 20 april om 20u op De Sterrebloem, ervaringsgerichte methodeschool.  In de Lange Akkerstraat 17A in Meigem.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio