De Zultse Jeugdige Harmonie trekt voor zijn Lenteconcert naar Amerika

De Zultse Jeugdige Harmonie trekt voor zijn Lenteconcert naar Amerika

Foto: Facebook

Zulte - Voor hun lenteconcert op zaterdagavond 22 april is de Zultse Jeugdige Harmonie de inspiratie gaan zoeken in het land van Uncle Sam. Iedereen is welkom in de Gaston Martenszaal voor een muzikale trip naar de States onder leiding van Gert Lippens. Donald Trump zit dan in zijn buitenverblijf in Mar-a-Lago in Florida. Daarvoor moet je het dus niet laten.

Amerika heeft nu wel een nieuwe president, maar het blijft toch altijd het land waar de belangrijkste hedendaagse muziekgenres zijn ontstaan. De Zultse Jeugdige Harmonie ging voor hun concert van dit jaar op zoek naar alle muziek die komt uit het continent van de vrijheid. Elke uithoek wordt gespeeld: van de luchthaven van New York City tot de raketlancering in Houston. Van de prachtige natuur in Yellowstone tot de tragedie in Pearl Harbor.

Wie de Facebookpagina van de Zultse Jeugdige Harmonie een 'like' geeft, krijgt tijdens de pauze als beloning een typisch Amerikaanse mini-donut.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 22 april 2017 om 19.30 u

Waar: Gaston Martenszaal, Staatsbaan, Zulte

Toegang: kaarten in voorverkoop kosten €7 via tel 0474 32 39 12 of harmonie.zulte@hotmail.com. Aan de kassa betaal je €10. Wie jonger is dan 12 jaar of een potentiële muzikant mag er gratis in, mits reservatie op hetzelfde mailadres.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio