Eerste editie van de Jong Open Zulte After Work Party

Zulte - Op 5 mei organiseert Jong Open Zulte haar eerste After Work Party in de foyer van de Gaston Martenszaal in Zulte. Een ideale gelegenheid om tussen pot en pint met burgemeester Simon Lagrange en de andere Open Zulte-mandatarissen van gedachten te wisselen over de Zultse politiek.

Op vrijdagavond 5 mei 2017 organiseert Jong Open Zulte, de jongerenvereniging van Open Zulte, haar eerste After Work Party in de foyer van de Gaston Martenszaal. 

‘Met onze eerste eigen After Work Party willen wij ons vooral richten tot mensen die na het werk met vrienden en collega’s in een ontspannen sfeer willen genieten van een goed glas en een lekker hapje. Anderzijds richten wij ons ook tot bedrijfsleiders en zaakvoerders die op deze manier hun personeelsleden en zakenrelaties eens willen verrassen,’, aldus Pieter Verhalle, initiatiefnemer van het event en gemeenteraadslid voor Open Zulte.

Naast de ideale afsluiter van de werkweek is de After Work Party van Jong Open Zulte uiteraard een uitstekende netwerkgelegenheid om in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen te leren kennen en interessante contacten te leggen. Burgemeester Simon Lagrange, de schepenen en andere raadsleden van Open Zulte zullen alvast van de partij zijn.

‘Wie weet wagen ze zelfs een danspasje, want Studio Tropical, Thierry The Mayor en DJ Proudmich zorgen voor hippe muziek. De toegang is gratis en tussen 18 u en 19 u trakteert Jong Open Zulte zelfs met hapjes,’, zo besluit Natasja De Vos, co-initiatiefneemster van de After Work Party en OCMW-raadslid voor Open Zulte.

Alle Zultenaren zijn op vrijdag 5 mei 2017, vanaf 18 u, welkom in de Gaston Martenszaal, Staatsbaan 149 in Zulte voor de eerste Jong Open Zulte After Work Party.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio