Het weekend van Atletiekvrienden Olsene

Kampioenstitels voor Charline De Waele en Luc Van Asbroeck

Zulte - Vorige woensdag won Charline De Waele, bij de dames Ale Categorieën, de stratenloop over 12 km in Harelbeke. In Oordegem, op het provinciaal kampioenschap SVS-scholen werd Judith Demets bij de meisjes kadetten zevende op de 800 m, een nieuw persoonlijk record voor Judith.

Zaterdag werd Charline De Waele in Ninove, bij de dames + 65j, Belgisch kampioene op de 10.000 m. Zij veroverde daarmee een nieuw Belgisch record en uiteraard ook een nieuw clubrecord.  Clubgenoot Luc Van Asbroeck werd bij de heren + 50j, met ruime voorsprong, eveneens Belgisch kampioen op de 10.000 m.

In Mol, op het Vlaams interclukampioenschap bij de meisjes kadetten en scholieren, eindigde Judith Demets bij de scholieren als 11e op de 800 m. In Bavikhove werd PascaL Meirlaen, bij de heren AC, 20ste op de stratenloop over 10 km. In Desselgem was de overwinning bij de dames + 45j voor Carline Deseyn. In Luik werd Dries Verdonck, bij de heren AC, zesde op het hoogspringen. Dries jumpte over 1,95 m.   

Zondag richtte AV Molenland in Tielt haar jaarlijkse ‘Master Trophy’ in.  Veerle Dendoncker deed na 12 maand blessureleed een knap wederoptreden. Veerle won bij de dames masters, na een vinnig spurtje, de 2.000 m. Bij de dames masters werd Hilde Lauwers derde op de 300 m, een nieuw clubrecord. Bij de heren masters werd echtgenoot Paul Demets zesde op de 800 m.

Komende zaterdag neemt Veerle Dendoncker deel aan het Belgisch interclubkampioenschap dames ere-afdeling in Lokeren. Veerle neemt de 1.500 m voor haar rekening.  Zondag neemt Dries Verdonck op de Heizel deel aan het Belgisch interclubkampioenschap heren ere-afdeling. Dries komt daar uit in het hoogspringen.         

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio