25e Aperitiefconcert van Muziekvereniging voor Jong en Oud, met BBQ

25e Aperitiefconcert van Muziekvereniging voor Jong en Oud, met BBQ

Foto: Allround Photoservice Kurt

Zulte - Muziek- en cultuurliefhebbers kunnen op zondag 14 mei genieten van het 25e Aperitiefconcert van de Muziekvereniging voor Jong en Oud in het Ontmoetingscentrum in Olsene. Daarna kan je aanschuiven voor een smakelijke barbecue. Je kan er bovendien jouw mama trakteren want op Moederdag zijn alle mama’s ontslagen van de kookkarwei.

Het 25° Aperitiefconcert, onder leiding van Gaby Kimpe, begint om 11.15 u. De muziekvereniging speelt op de kiosk op het grasperk in het Ontmoetingscentrum. De toegang is gratis. Op het programma staan bekende melodieën, die je kan vergezeld laten gaan door een zomers aperitiefje.

Vanaf 12.30 u kan je aanschuiven voor een smakelijke barbecue. Volwassenen betalen daarvoor € 16. Een aperitiefje is daarbij inbegrepen. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen slechts € 9. Voor hen is een frisdrank inbegrepen.                                                     

Inschrijven voor de barbecue is noodzakelijk ten laatste op donderdag 11 mei, telefonisch bij secretaris Filip Serlet op 09 388.43.45 of 0478 78 49 03 of via filip.serlet@scarlet.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio