Een avondje Bob Dylan in De Avonden

Zulte - Heart Attack & Vine brengen zondagavond een hommage aan Nobelprijswinnaar BobDylan in De Avonden aan de spooroverweg in Machelen. Het begint om 20 u.

Je hebt het misschien al horen waaien (‘Blowing In The Wind’ en het is absoluut waar. Bob Dylan komt naar De Avonden (‘House of The Rising Sun’). Fysiek, zal hij helaas niet aanwezig kunnen zijn (‘It Ain’t Me’). Maar hij is bij ons door zijn geweldige, grote liefde (‘My One And Only Love’) voor muziek. En hier zorgen Heart Attack & Vine met veel passie en enthousiasme voor. Vanaf 20 u (‘It Isn't Dark Yet’) laten zij gekende en minder gekende nummers van Dylan weerklinken in het café.

Maar met een beetje geluk (‘With God On Our Side’) krijgen we zondagavond zomers weer en geen ‘Hurricane’. Om er een perfecte, ontspannende avond van te maken, ontbreken dan nog alleen de heerlijke drankjes (‘One More Cup Of Coffee’?). Je hoeft er dus niet over na te denken (‘Don't Think Twice’) en laat je door niets of niemand tegen houden (‘Can You Please Crawl Out Of Your Window’) om zondagavond 18 juni (‘Tonight, I'll Be Staying Here With You’) present te zijn in Herberg de Avonden.

Piet (‘Man In The Long Black Coat’), Hilde (‘Sweetheart Like You’) en Eva (‘New Pony’) hebben er alvast enorm veel zin in (‘I'm In The Mood For You’).

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio