Inschrijven voor Feest van de Vrijwilliger 2017

Inschrijven voor Feest van de Vrijwilliger 2017

Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Het gemeentebestuur van Zulte wil graag ook dit jaar weer de Zultse vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Dat gebeurt op 25 augustus 2017 in het Ontmoetingscentrum met het Groot Feest van de Vrijwilliger. Zulte wil zo oprecht dankjewel zeggen aan iedereen die zich belangeloos ten dienste stelt van de gemeenschap. Inschrijven voor dit feest kan tot 14 augustus.

De vereniging is de hoeksteen van het sociale leven. In die verenigingen zijn veel mensen actief die zich belangeloos inzetten voor de goede werking ervan. Dat zijn voornamelijk de bestuursleden natuurlijk, maar ook vele helpende handen die allerhande activiteiten helpen organiseren. De vereniging mogen daarom hun vrijwilligers voordragen.

Je vindt op www.zulte.bejVrijwilligersfeest het inschrijvingsformulier. Daar kan je alle bestuursleden en medewerkers, die graag naar het Feest van de Vrijwilliger komen, noteren. Belangrijk daarbij is alle gegevens van iedereen in te vullen, zodat eventuele dubbels over de verenigingen heen kunnen opgespoord worden. Elke vrijwilliger is welkom, maar alleen wie ingeschreven is, zal bonnen op naam ontvangen op de avond zelf. Jullie hebben de tijd tot en met 14 augustus 2017 om deze lijsten in te vullen en door te sturen. Daarna worden de inschrijvingen verwerkt.

Op het Feest van de Vrijwilliger is het dan voor één keer aan de vrijwilligers om te luisteren naar muziek, om bij te praten, een hapje te eten en vooral te genieten van het sfeervolle aanbod van de gemeente Zulte. Het gemeentebestuur wil  hiermee zijn dank uit te drukken voor de inzet van de vrijwilligers die daarmee belangeloos het sociale leven aangenamer en zinvoller maken.

Inschrijven

Particulieren kunnen zich inschrijven via het online formulier.

Verenigingen kunnen een invullijst downloaden waarop zij alle nuttige gegevens van hun vrijwilligers kunnen invullen en doormailen.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 25 augustus 2017 van 17 tot 23 uur.

Waar: Ontmoetingscentrum Olsene, Kerkstraat 36 in Olsene.

Meer info: via cultuurbeleidscoördinator Emmy Tavernier, cultuur@zulte.be  of tel. 09 243 14 21.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio