De verkeerssituatie op de N43 tot oktober

Het bouwverlof start voor de werkzaamheden langs de N43 in Deinze en Astene vanaf maandag 10 juli en loopt tot 1 augustus. Na het bouwverlof tot in oktober wordt er enkel aan de waterleiding gewerkt en niet aan de weg zelf. De verkeerssituatie zal dus tot in oktober 2017 dezelfde blijven als vandaag.

Vanaf 1 augustus tot oktober 2017 werkt Farys aan de waterleiding. Tijdens deze fase wordt er niet gewerkt aan de weg. Het autoverkeer blijft daarom dezelfde omleiding volgen als tijdens fase 1:

  • richting Gent langs de werfzone.
  • richting Kortrijk via de Klapstraat (N437), Kortrijkseheerweg, 's Gravenstraat en Steenweg Deinze (N35) en de E17.
  • vanuit Gent naar het centrum van Deinze via de rotonde, de Pontstraat (N43), Pontstraat (N437), Leernsesteenweg (N466) en de Karel Piquélaan.

Het verkeer vanuit Deinze kan je de Gampelaeredreef rechts in- en uitrijden. De Achterstraat kan je links in- en links uitrijden.

Fietsers

Ook voor de fietsers wijzigt er niets:

  • richting Gent via Georges Martensstraat, Stationsstraat, De Volderstraat, het dubbelrichtingsfietspad langs de spoorweg, Parijsestraat en Nieuwstraat.
  • richting Kortrijk via de Pontstraat (Astene) en Hellestraat, Leieoever, Jaagpad langs de Leie,  Leiedam en Tolpoortstraat.
  • In de zones waar er aan de waterleiding gewerkt wordt (blauw op de kaart) of eerder al is gewerkt, is het om veiligheidsredenen niet mogelijk langs de werfzone te fietsen. Te voet, met de fiets aan de hand, kan het uiteraard wel. 
Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio